Opleidingen

Hieronder vind je een overzicht van de opleidingen die ik heb gevolgd om mijn kunstenaarschap verder te ontwikkelen:

Frank

1986 – 1988: DEVA Vakschool Almelo (illustratieve vormgeving)

Tijdens mijn tijd aan de DEVA Vakschool in Almelo heb ik mezelf gespecialiseerd in illustratieve vormgeving. Hier leerde ik de technieken en vaardigheden die nodig zijn om visuele kunstuitingen te maken die de verbeelding prikkelen en verhalen vertellen.

1988 – 1993: AKI Academie voor beeldende kunst Enschede (schilderen en tekenen)

Vervolgens besloot ik mijn passie voor schilderen en tekenen verder te ontwikkelen aan de AKI Academie voor beeldende kunst in Enschede. Tijdens mijn vijf jaar durende opleiding leerde ik verschillende artistieke technieken en experimenteerde ik met verschillende stijlen en materialen. Deze periode heeft mijn creatieve proces verrijkt en mijn artistieke visie gevormd.

1995 – 1996: Pedagogisch Technisch Hogeschool Eindhoven 2e graad lerarenopleiding

Om mijn kennis en vaardigheden te delen met anderen en mijn passie voor kunst over te brengen, volgde ik de 2e graad lerarenopleiding aan de Pedagogisch Technische Hogeschool in Eindhoven. Tijdens deze opleiding ontwikkelde ik pedagogische en didactische vaardigheden en leerde ik hoe ik mijn artistieke expertise kan overdragen aan studenten.

Met deze diverse onderwijsachtergrond en artistieke opleidingen ben ik goed uitgerust om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen artistieke reis.